Anifit

Gezonde voeding

 

 

Shop

WAAROM KIEZEN VOOR de gezonde voeding van Anifit?

Voor uw hond is het beste niet goed genoeg.

Gezond en natuurlijk hondenvoer omvat die voedingsstoffen, die uw hond nodig heeft voor een gezonde groei en een leven vol van activiteit. Een optimale mix van eiwitten (proteïne), natuurlijke vetten, koolhydraten, vitamines en sporenelementen zijn hiervoor vereist.

Het voer van AniFit heeft deze componenten. Door de samenstelling van de maaltijden benadert AniFit de oorspronkelijke “prooi” van honden tamelijk precies en bevat dus alle voedselstoffen en mineralen die voor het dier belangrijk zijn.

Daar de hond een carnivore (vleeseter) is, heeft het Anifit voer een vers vlees aandeel tussen 90 en 99%.

Het voedsel van AniFit wordt in Zweden geproduceerd, waar het dierenwelzijn een speciale plaats inneemt en speciale wetten gelden. Een van de belangrijkste is, dat in Zweden het toedienen van antibiotica aan vee verboden is.

Het voedsel wordt koud in blikjes afgevuld en langzaam gegaard, waardoor alle vitamines en mineralen behouden blijven.

Het bevat geen smaak-, kleur-, reuk- en lokstoffen en is bereid zonder conserveermiddelen. Slachtafval, mais en soja worden niet verwerkt bij de bereiding.

Spiervlees ist het hoofdbestanddeel – longen, maag, nier, hart, slokdarm, keel, lever, karkas en magen van pluimvee zijn die dierlijke bijproducten die de maaltijden worden toegevoegd.

Het voer heeft een levensmiddelenkwaliteit.

Het succes van het voeren met AniFit wordt al na twee tot drie week duidelijk – een nieuwe vitaliteit, een betere stofwisseling en een hogere prestatie zijn het resultaat.

 

 • Geen antibiotica; het is veehouders verboden om het vee preventief antibiotica toe te dienen. (Vee wat behandeld is met antibiotica mag niet gebruikt worden in de verwerking van vlees voor consumptie.)
 • Diermeel mag niet worden gevoerd/gebruikt; diermeel is een verzamelnaam voor producten in poedervorm, afkomstig uit reststromen van de vleesverwerkende industrie (slachtafval).
 • Dierproeven zijn niet toegestaan.
 • Water wat wordt gebruikt voor het produceren van voer moet voldoen aan de drinkwaterkwaliteit voor menselijke consumptie.
 • Koeien laten grazen op weilanden is verplicht (geen mestbedrijven).
 • Het houden van kippen in kooien en het verkorten van snavels is verboden.
 • Wereldorganisatie voor Dierengezondheid (OIE) heeft Zweden bestempeld als mond- en klauwzeer & BSE vrij land.

Kortom:

Het vlees dat voor ANIfit voeding gebruikt wordt is van veel hogere kwaliteit dan vlees dat in andere landen gebruikt wordt voor diervoeding. Zeker omdat we bij ANIfit alleen vlees gebruiken dat ook geschikt is voor menselijke consumptie!

Voeding-Vlokken-Barf-Supplementen

Falscher Hase 810g w480 h480 q90.png

KONIJN / AARDAPPELEN / WORTELEN / ROZENBOTTEL

Een uitgebalanceerd hondenvoer, rijk aan verschillende groenten. Vooral geschikt voor honden die veel bewegen en altijd behoefte hebben aan energiereserves op korte termijn. De mix van rundvlees, konijn en gevogelte is gemakkelijk te verteren en ook geschikt voor gevoelige dieren.

Gemüse

GROENTEMIX 

Elk dier heeft een andere behoefte aan eiwitten en koolhydraten, afhankelijk van zijn grootte, lichaamsgewicht, positie en ras.

Met de Anifit-groentemix kunt u de werkelijke behoeften van uw favoriet in evenwicht brengen en het dier optimaal voorzien van voedingsstoffen en vezels.

De groentemix bestaat alleen uit plantaardige componenten en is korrelvrij. De vele plantaardige stoffen (fytaminen) zijn waardevolle voedingsstoffen voor uw hond. 

Vrij van conserveermiddelen, smaakversterkers en kleuren

Hirsch w480 h480 q90.jpg

EASY BARF DEER

Met onze Easy BARF stukken vlees bespaart u uzelf de vervelende taak om rauw vlees te transporteren en moeizaam te bewaren. De gevriesdroogde stukken vlees zijn duurzaam, snel bereid en vol voedingsstoffen en vitale stoffen.

Bewegung Fit w480 h480 q90.jpg

MOVEMENT-FIT

Movement-Fit is een bundel voedingssupplementen ter ondersteuning van het behoud van de natuurlijke bewegingsvreugde. Het bevat ZEVEN ingrediënten.

Grünnlippmuschelpulver
wilgenbast
brandnetelbladeren
glucosamine 1) 
chondroïtinesulfaat 2)  
Mangaan
Selenium
 1) verkregen uit de schaal van schelpdieren
2) verkregen uit runderkraakbeen

De natuurlijke voedingsstoffen in de groenlipmossel van Nieuw-Zeeland bevatten omega-3-vetzuren, vitamine E en glycosaminoglycan.

Movement-Fit heeft een hoog gehalte aan groenlipmosselpoeder, dat wordt gekenmerkt door een zeer hoge dichtheid aan bionutriënten, zoals. B. glycosaminoglycan. Glycosaminoglycanen behoren tot de groep aminosuikers (eenvoudige suiker) en zijn een natuurlijk onderdeel van synovia en kraakbeen.

De andere ingrediënten zoals wilgenbast, brandnetelbladeren, glucosamine sulfaat, chondroïtinesulfaat, mangaan en selenium kunnen ook helpen om het dieet van uw dier aan te vullen en zo de mobiliteit en activiteit van de dieren te ondersteunen.

Gezonde voeding

70423659 379220509440297 4657888562178424832 n

Puur vlees

Het voeren van dit pure vlees van hoge kwaliteit aan je honden en katten heeft dezelfde uitwerking op hun als bijvoorbeeld een sapkuur of extreem gezond dieet op mensen: gifstoffen worden het lichaam uitgewerkt en heel veel gezondheidsklachten worden verminderd en soms verdwijnen ze zelfs helemaal.

Elk blik ANIfit heeft een vleesaandeel van 90 tot 99% (afhankelijk van de soort) bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. ANIfit bevat geen smaak-, kleur-, reuk-, en lokstoffen om het voer aantrekkelijker te maken.  ANIfit bevat geen conserveermiddelen, diermeel, plantenmeel, suiker en andere schadelijke chemicaliën. Hierdoor wordt het immuunsysteem van uw hond en kat niet belast met (chemische) toevoegingen die vaak de oorzaak kan zijn van allergieën en intoleranties.

70765910 379220139440334 9209984713987457024 n

Geen slachtafval

Het hoofdbestanddeel van onze voeding is spiervlees. Daarnaast zijn long, maag, nier, hart, slokdarm, keel, lever, karkas en magen van pluimvee de dierlijke bijproducten. Slachtafval, mais en soja worden niet toegevoegd. Het voer heeft een levensmiddel kwaliteit, wat wil zeggen dat het geschikt is voor menselijke consumptie.

Bereiding

De blikken van ANIfit worden bereid volgens een een “koud vul proces” en heel langzaam verwarmd. Hierdoor blijven belangrijke voedingsstoffen en vitaminen bewaard en hoeven niet opnieuw (kunstmatig) te worden toegevoegd.

Geen dierproeven

ANIfit laat zich niet in met dierproeven in de productie en de ontwikkeling, staat ANIfit op de officiële PETA lijst van diervoeders zonder dierproeven.

Wurst Wild 01 w480 h480 q90 1.png 1 e1565264166426

Extra's

Natuurlijk zijn er veel meer redenen om te kiezen voor ANIfit, de goede begeleiding die je krijgt, want gratis voedingsadvies hoort bij ons bij de service, het feit dat het aan huis bezorgd wordt en je heel simpel online kan bestellen, en laten we wel zijn, de blikjes zien er ontzettend leuk uit.

neuter

Gegarandeerd gezond

Schermafbeelding 2020 02 29 om 23.26.00

Onze missie

Naast de geestelijke gezondheid van de hond, is het minstens zo belangrijker om de hond gezond te houden door middel van goede gezonde voeding.

Speciale kenmerken van de Anifit-gerechten

 • gezond vers vleesvoer met 90-99% vlees
 • exclusief gebruik van voor menselijke consumptie goedgekeurd vlees
 • exclusief gebruik van natuurlijke grondstoffen
 • zachte voorbereiding door koud vullen
 • Home Delivery Dienst
 • vrij van suiker en andere smaakversterkers
 • vrij van soja en maïs
 • vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen
 • vrij van lokstoffen en vulstoffen
 • vrij van diermeel
 • vrij van groente- en graanmeel
 • vetvrij
 • geen dierproeven
Share This