Opvoeding begint niet bij puppy training.

Een hond verdient het om goed te worden opgevoed i.p.v. direct naar puppy-training te gaan. Vele puppy’s kunnen het niet aan om direct te gaan presteren waardoor de pup op latere leeftijd gedragsproblemen kan gaan vertonen.

 

dog breeder 57

Waarom Dogsview.nl

dog breeder 35

Dogsview.nl staat voor "het door de ogen van de pup/hond te kijken.

Waarom is dit zo belangrijk? Om de emoties van je puppy te leren begrijpen, zodat jij je puppy veel beter kan begeleiden.

dog breeder 35

Geen commando's leren, maar echt opvoeden.

Opvoeding is de emoties van de pup in goede banen te kunnen begeleiden. Wederzijds vertrouwen op te bouwen tussen de pup en de begeleider. Waardoor de pup  kan opgroeien tot een stabiele hond.

Een stabiele hond begint bij een goede opvoeding.

Hoe mooi zou het zijn

dat de opvoeding van jouw pup

begint bij de psychologie van de hond,

Wat leer je in de gemiddelde puppy klas?

Een commando leren koppelen aan een trucje.

 • De clicker aanleren (Snoepjes)
 • Zit
 • Hier komen
 • Af
 • Sta
 • Wandelen zonder trekken
 • Voet
 • Enz.

Wat leer jij bij de Online Puppy coaching?

Op natuurlijke manier je puppy leren begeleiden.

 • Emoties leren lezen en hoe met deze emoties om te gaan,
 • Op natuurlijke manier de pup leren bij je te blijven,
 • Op natuurlijke manier de pup leren los te lopen,
 • Op natuurlijke manier de pup leren niet te trekken,
 • Hondentaal leren,
 • Hoe begeleidt je puppy’s door moeilijke emoties,
 • Dogsview.nl let veel meer op de psychologie (afkomst en omgang) van de pup.

Schermafbeelding 2021 11 20 om 16.10.46
dog breeder illustration 2

De dromen door de ogen van een puppy.

 

Ik sluit mijn ogen en ik zie: De wereld die op me wacht, die ik de mijne noem. Door het donker, door de deur, daar waar niemand is geweest, maar het voelt als thuis. Ze kunnen zeggen dat het allemaal gek klinkt, ze kunnen zeggen dat ik gek ben geworden. Het kan me niet schelen, dus noem me maar gek.

We kunnen leven in een wereld die we zelf ontwerpen, want elke nacht lig ik in bed, de felste kleuren vullen mijn hoofd. Een miljoen dromen houden me wakker. Ik denk aan wat de wereld zou kunnen zijn, een visioen van degene die ik zie. Een miljoen dromen is alles wat nodig is, een miljoen dromen voor de wereld die we samen gaan maken.

Op een regenachtige dag kunnen ze zeggen dat het allemaal gek klinkt Ze kunnen zeggen dat we gek zijn geworden! Het kan me niet schelen of ze ons gek noemen.

Weggelopen naar een wereld die we zelf ontwerpen. Elke nacht lig ik in bed, de felste kleuren vullen mijn hoofd. Een miljoen dromen houden me wakker. Ik denk aan wat de wereld zou kunnen zijn. Een visioen van degene die ik zie, een miljoen dromen is alles wat nodig is. Oh een miljoen dromen voor de wereld die we samen gaan maken. Hoe groot, hoe klein ook! Laat mij er deel van uitmaken, deel je dromen met mij.

Misschien heb je gelijk, misschien heb je het mis maar zeg dat je me meeneemt. Aan de wereld die je ziet, Voor de wereld sluit ik mijn ogen om te zien. Elke nacht lig ik in bed, de felste kleuren vullen mijn hoofd. Een miljoen dromen houden me wakker. Ik denk aan wat de wereld zou kunnen zijn, een visioen van degene die ik zie. Een miljoen dromen is alles wat nodig is. Een miljoen dromen voor de wereld die we samen gaan maken

 

De psychologie van de hond

Naar aanleiding van het boek “De psychologie van de hond” waar ik veel onderzoek naar gedaan heb over het gedrag van jouw pup, die zich ontwikkelt onder invloed van de verdere begeleiding.

De begeleiding van jouw pup wordt nu vaak gedaan door naar de hondenschool te gaan voor puppy-training. Waarbij de verdere opvoeding van de pup wordt vergeten. Er is namelijk veel meer voor nodig om de pup goed op te voeden, als alleen het koppelen van een commando aan een trucje (of tractatie). De commando’s kan je zelfs als de hond senior is, nog aanleren. Als de hond in de pubertijd komt, beginnen vaak de eerste tekenen van gedragsproblemen.  

Schermafbeelding 2021 09 26 om 20.16.45

Reviews

van

hondeneigenaren

Voordat mijn hond uit het buitenland kwam zocht ik hulp om mij in dit proces te ondersteunen. Dit vond ik bij Ingrid. Zij heeft mij nuttige inzichten gegeven waardoor de intergratie enorm goed is verlopen. mijn dank is enorm groot. Groet, Monic, Dino en Cooper

Door de goede ondersteuning, ben ik zelf veel zekerder geworden in de omgang met mijn hond. Ingrid heeft me laten inzien dat je door een andere benadering betere resultaten krijgt. Ik hoef nu geen baas meer te zijn maar werk juist samen met mijn hond. Hartelijk dank, Jacqueline en Leo

Na meerdere gedragstherapeuten zonder enig resultaat nu met de handreikingen die we gekregen hebben, de honden nu wel snel weer in goede banen te leiden. 
Al met al zijn we hartstikke trots op onze kanjers.
Groet, Peggy, Nicole, Wiebe, Mollie, Duke
Share This