Hoe ziet jouw mooiste leven samen met je hond eruit?

Dogsview.nl staat voor een gelukkig, geslaagd en gezond leven, samen met je hond op basis van wederzijds vertrouwen. Een gelukkig, geslaagd en gezond leven samen met je hond begint met de opvoeding van je pup bij Dogsview.nl. Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Als je direct start met trucjes leren, stap je juist over de periode, om goede binding met je pup op te bouwen. Het is heel belangrijk om je goed te laten begeleiden. Je pup perfect te leren begrijpen met Puppy-begeleiding, leer zelf herkennen wat voor je pup het belangrijkste is. Dat voorkomt heel veel problemen op latere leeftijd.

Diplomas

Leer je pup te begrijpen. Bewust samen met je pup te werken aan herkennen van emoties en met deze emoties en gevoelens van je pup om leren gaan. Heb jij ook ontdekt, dat de omgang met je pup bij jezelf start? Het belangrijkste aspect is de interactie tussen jezelf en je hond. Dit kan terecht komen in een positieve of negatieve spiraal. Het kan dus 2 kanten opgaan nagelang je opvoeding van je pup.

.

Al heel veel mensen op weg mogen helpen met de Puppy-begeleiding en online programma’s Tips en Tricks VIP, Blogs, en al de adviezen, die ik al heb gegeven. Waarmee kunnen we jou helpen, naar jouw mooiste leven samen met je hond? Waar word jij blij van samen met je hond? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit

Mijn visie

Screenshot 20191221 222204 LinkedIn

Plaats jezelf niet boven je hond! Het is niet in het belang voor jou en je hond dat jij je de baas voelt.

Werk juist samen met je hond aan het opbouwen van vertrouwen, op basis van een geduldige en begrijpende begeleiding. Vertrouw erop dat je hond heel veel kan leren. Mits jij je hond, zelf de kans geeft om te leren denken. Dat betekent dat je hond ook fouten moet kunnen maken. Je hond kan nooit leren om consequenties te trekken, zonder fouten te kunnen maken. Het is veel beter om je hond te kunnen begeleiden in deze fouten die je hond maakt. Zonder daar zelf gefrustreerd van te raken omdat je handvatten krijgt hiermee om te gaan. Hoe ziet jouw mooiste leven eruit?

Ik zal mij even kort voorstellen.

Profielfoto

Mijn naam is Ingrid van Dam. Wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Hoe wij ons mooiste leven hebben gecreëerd, samen met al mijn honden ben ik gegroeid tot wat ik nu ben. Hoe ik tot allerlei oplossing ben gekomen samen met mijn honden. Ik heb de manier gevonden om met de problemen van de honden om te gaan. Keer op keer bewees deze methode zichzelf. Hoe je met je pup omgaat is zo belangrijk dat het geluk en leven van je hond ervan af hangt.

Lees hoe ik al mijn honden, die stuk voor stuk een enorme rugzak hadden naar een gelukkig ongecompliceerd leven, heb kunnen begeleiden en allemaal lieve sociale allemansvriendjes zijn geworden.

Lees meer over mij, wie mijn honden waren en waarom de samenwerking en vertrouwen zo goed werkt.

Honden zijn mijn allergrootste passie.

Met de ras-eigenschappen, karakter en persoonlijkheid, vormt elke hond zijn eigen individu. Het is belangrijk om in de opvoeding van je pup, maar ook zeker in de omgang met je hond te leren zien, wat je hond echt nodig heeft.

Om kunnen gaan met de emoties van je honden, hondentaal leren zodat je echt emoties van je hond herkent. Waarmee je vervolgens samen met je hond aan het werk kan om echt je hond goed te kunnen begeleiden.

Als de start van de pup goed is, zullen er in de toekomst ook minder gedragsproblemen zijn! juist omdat dan het vertrouwen tussen hond en begeleider goed is opgebouwd.

WEN1801

Hoe bouw je wederzijds vertrouwen op?
Wat is jou relatie met je hond?
Tegen welke problemen loop jij op met je hond?
Hoe kan jij dit probleem oplossen?

Een goede start is de basis van een relatie vol vertrouwen en respect.

Share This